Hajdinaliszttel panírozott kurkumás-szezámmagos rántott karfiol

2011-07-26

sponsored links


Vegán panírról már írtam, most annyi a csavar, hogy hajdinaliszttel készült a lisztes-vizes keverék,amelybe a szép szín elérése érdekében kurkumát is tettem. És persze a morzsába tettem szezámmagot, de ezt mostanában mindig így készítem. :) Karfiolunk nyersen is maradt tegnapról, és mivel gyorsan romlik, most ezt rántottam. Persze, sütõben sült ismét. Finom lett. A vegán panír receptje itt olvasható. Többen kérdezték mailben, hogy nem kell-e a rántani való zöldséget elõtte megfõzni. A válaszom határozott nem. :) Megpuhul a tepsiben is, és sokkal, de sokkal finomabb, ropogósabb, mintha elõtte fõznénk ...

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2011/07/ha...

sponsored links

Keres?s