Hajdinakása - orosz kolostorok konyhája

2012-10-22

sponsored links

hajdinakásakis01.jpg

A hajdinakása elkészítése  a legavatottabb forrásból, az orosz konyhából ahol tradicionális ételként maradt fenn a mai napig, töretlenül megõrizve vezetõ szerepét a táplálkozásban.

Az elkészítési módozatai hosszas duzzadási folyamattal fejezõdnek be, mely teljesen feltárja a magot, és könnyen emészthetõvé teszi ezáltal. Ezek a kemencében való sütés, és a fõzési folyamat duzzasztóládában történõ befejezése.

Mindezen szempontokat figyelembe véve már korábban korábban is írtam a hajdina elkészítési módjáról, és egészségre ható tulajdonságairól. Ez a recept viszont annyira egyszerû, hogy ennek köszönhetõen gyakrabban fognak hajdinát fõzni kedves olvasóim!

A mai kor lehetõségeit alkalmazva szinte ugyanezt az eredményt érjük el egy ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2012/10/22/hajd...

sponsored links

Keres?s