Hajdinakása kolbásszal avagy Nem nagy csoda
sponsored links
Az egyik: mostanában kezdem élvezni a fõtt gomba ízét; tehát pirítás nélkül kerül az ételbe és még az sem baj, ha nem pici, plötty, összeaszalódott valami, hanem nagyobb és még "roppanósabb", gomba ízû finomság.
...és a cserkészkolbászt is szeretem (a klasszikus fõzõ-, és nem a szárazkolbász fajtát)
A másik: annak ellenére, hogy tegnap mentem, mint a mérgezett egér, egész nap fújt az a hülye szél, egyetlenegy kívánt dologért 4! üzletben mentem be (na ja kisváros), bár lehet, hogy csak rossz irányban kezdetem a keresését; és enni is csak 4 db Sport csokira volt lehetõségem, mert ugyi voltan 4! üzletben...
...és a Lottót is majdnem elfelejtettem
...mindezt úgy, hogy semmihez sem volt kedvem.
Asszem nem nagy csoda, hogy minél egyszerûbb és minél finomabb vacsira vágytam.
CSERKÉSZKÁSA
Hozzávalók:
25 dkg hajdina
15 dkg cserkészkolbász (fõzõkolbász) ...