Hagyományos téli hétvégénk Ivóban
sponsored links
Az Erdélyi konyha csapatával ismét egy vagány hétvégét töltöttünk együtt. Az ivói Honor Villa csodálatos helyszíne ezeknek a téli találkozóinknak, ahol rengeteget fõzünk, eszünk, nevetünk és szórakozunk. Nem utolsó sorban azonban ezek a találkozók remek alkalmak a személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a csapattudat megerõsítésére, illetve a közös dolgaink megbeszélésére és a mindenféle tanulásra. Immár harmadik éve, hogy Gyugyi Péter fényképész, (többek között) a Nõk lapja konyha és a Gusto magazinok fotósa is megtiszteli jelenlétével találkozóinkat, és rengeteget tanít, segít, magyaráz, hogy mi minél jobb fotókat is készítsünk, ha már olyan finomakat fõzünk! ;) :)
Köszönet illet mindenkit, aki hozzájarul ahhoz, hogy ezek az alkalmak összejöjjenek, és feledhetetlenek legyenek mindanniyunk számára! :)
Az alábbi képsort talán végignézni is eléggé gyomrot terhelõ feladat lesz, hát még végigenni az egészet - össz-vissz 2 nap alatt! Gondoljatok csak bele, micsoda megpróbáltatás volt ez számunkra! :) ;) :P A fotók nem feltétlenül idõrendi sorrendben vannak, illetve én és Kati készítettük õket.
És a Kati által készített fotók:
Köszönet illet mindenkit, aki hozzájarul ahhoz, hogy ezek az alkalmak összejöjjenek, és feledhetetlenek legyenek mindanniyunk számára! :)
Az alábbi képsort talán végignézni is eléggé gyomrot terhelõ feladat lesz, hát még végigenni az egészet - össz-vissz 2 nap alatt! Gondoljatok csak bele, micsoda megpróbáltatás volt ez számunkra! :) ;) :P A fotók nem feltétlenül idõrendi sorrendben vannak, illetve én és Kati készítettük õket.
Az egyik sütistál... |
A véletlen szülte remekmû: spenótos röszti by Zsozsó |
Ivói vadastál ... kissé megdézsmálva |
Vadhúsos szusi kétféle kivitelben by me |
Háromféle szusi négyféle kivitelben + a készítése közben született "melléktermékek" by me |
Uborkával töltött mangalicarolád mártással by Ottis és Jutka |
Szarvaslábszár ropogós zsemlekockákkal by me, Karcsi, Adél, és mindenki, aki segített |
És a Kati által készített fotók:
Mangalicás lepénykék - amibõl egy falat nem sok, annyit sem ettem, mert nem jutott kézre |
Tûzdelt szarvascomb spenótos galuskával |
Gombás mangalicatokány puliszkával |
Borzas karaj |
"Flékeny" |
Ivói vadastál ... eredeti tálalásban, a háttérben néhány istenien finom pástétommal |
Krumplileves már nem is tudom, milyen hússal |
Töltött dagadó aszalt szilvás, almás vöröskáposztával |