Hagyományos kovászos cipó - serényen dagasztva és néhány gondolattal ?fûszerezve?
sponsored links
Csaknem két éve, hogy közhírré teszem konyhai ténykedéseimet. Szorgosan sütök, fõzök, ahogyan az elmúlt több mint két évtizedben tettem, mindössze az óta, "közhírré" teszem.
Ugyanazt teszem, mint azelõtt, csak éppen közben szorgosan fotózok és jegyzetelek, hogy a recepteket, a mozdulatokat és a tapasztalataimat megoszthassam veletek.
Talán túl nagy volt a lelkesedésem, hiszen napról napra mindenrõl igyekeztem beszámolni nektek, az olvasóimnak, az érdeklõdõknek.
Sokan írtatok nekem, hogy jól mûködnek a receptjeim, örömmel olvastok és fõzitek meg a receptjeimet. Azt is, hogy szebb kenyereket süttök, hogy a családotok is értékeli, hogy "együtt fõzök" veletek.
Nem régen fordulóponthoz érkeztem, olyan feladatokat, megbízásokat kaptam, melyek felemésztik sok-sok idõmet. Ennek ellenére, minden erõmet összeszedve igyekeztem tartani a tempót, a húsvéti idõszakban is minden nap újabb és újabb válogatásokkal és receptekkel jelentkeztem. Új sorozatot is indítottam, melyet folytatni is szeretnék minden ...