Hagymás-zsályás kacsamájpástétom

2011-11-28

sponsored links


Amikor kenyeret sütök, akkor mindig a friss kenyérhez tervezem a menüt. A békebeli kovászos fehérkenyérhez és a ropogós kovászos óriáskiflikhez egy egész ételsort készítettem.

Szeretem a hirtelen jött ötletektõl vezérelt ételeket is, ilyenkor hirtelen készítek valami finomat a rendelkezésemre álló alapanyagokból. Igazi kihívás, izgalmas és az elkészült étel gyakran felkerül a toplistára, az újra elkészítendõk közé. Számtalan ilyet jelentettem már meg.

A másik helyzet, amikor kész forgatókönyvet készítek, kifejezetten ehhez vásárolok be, elõre megtervezem a menüt. Bár jó néhány napig igazán friss marad a természetes kovásszal készült kenyér, pirítva pedig a legfinomabb kenyérféle, mégis az igazi "szenzáció", amikor langyosan, elõször megszegem. Ilyenkor általában többféle finomságot is készítek az "ünnepélyes" pillanathoz.

Szeretem ezt a pástétom elkészítési módot. Gyors, egyszerû és rettentõen finom. Anyukám mindig paprikásan készítette a hasonló májpástétomokat, én azt vallom, hogy vannak ételek, amikor nyugodtam elszakadhatunk a fûszerpaprika ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s