Hagymás-tejfölös csirkecombok
sponsored links
A vasárnapi húsleves mellé készült ez a csirkecomb. Õszintén szólva sokáig úgy voltam vele és az esetek nagy részében még most is, hogy inkább csirkét együnk, mint sertést. Elõbbi egészségesebb és kevésbé zsíros. Ennek semmilyen tudományos magyarázatát nem adtam, egyszerûen így gondoltam/-om. :) De valahogy a csirkecomb mégse a kedvencem. Azért az eget csapkodó árak mellett csirkemellet se lehet mindig enni. Meg hát kell a változatosság is, így esett a választás a csirkecombokra. Sikerült megegyezni, hogy enyém a rövidebb része. :) Azt talán jobban szeretem, kicsit a csirkemellre emlékeztet. Bár el kell mondanom, hogy azért a házi csirkék combjait én is jobban szeretem, pedig én nem mindig veszek észre különbséget bolti és házi között.
Azt is meg kell jegyeznem, - nem tudom, milyen okból: a korom "elõrehaladtával" vagy változik az ízlésem? - már szívesen megeszek egy finoman fûszerezett oldalast is. :)
Mamám szokott egész csirkét hagymás-tejfölös ízesítéssel készíteni. Ha pont annyi hozzávalót használnék, mint õ, akkor se lenne olyan, mint az övé. Nem tudom, hogy mit csinál vele. :) De azért egy finom hasonmást nekem is sikerült készíteni. Szóval, ha szeretitek a hagymát, a tejfölt, a csirkét, készítsétek el bátran! :) De másféle hússal is nyugodtan, mert azzal is biztos, finom.
Elkészítése ...