Hagymás rostélyos gombával
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg csont nélküli hús, lehet marha vagy sertéshús, 4-5 nagyobb fej hagyma, zsír, olaj, vaj ,bors, flekken fûszerkeverék, só, liszt, gomba
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, megszórjuk sóval, törött borssal, flekken fûszer keverékkel, liszbe forgatjuk és kb. egy óra állás után bõ, forró zsírban mindkét oldalán jól átsütjük. A hagymát karikára vágjuk, lesózzuk, majd a húsra rakjuk kissé megpirítjuk, kevés ...
A húst szeletekre vágjuk, megszórjuk sóval, törött borssal, flekken fûszer keverékkel, liszbe forgatjuk és kb. egy óra állás után bõ, forró zsírban mindkét oldalán jól átsütjük. A hagymát karikára vágjuk, lesózzuk, majd a húsra rakjuk kissé megpirítjuk, kevés ...