Hagymás pulykamáj fõtt burgonyával
sponsored links
tejmentes laktózmentes szójamentes gluténmentes tojásmentes
Nem tudom, másoknál ez hogy van, de ami a családomat illeti, a pulykamáj mindent visz. Nem eszik meg a sertésmájat (jó, áztathatnám tejbe, de ne vicceljünk :P). A csirkemáj a család egy részének menõ, egy része meg se kóstolja. A pulykamáj viszont... Nna, azt imádják. Jóllakásig képesek enni magukat belõle. Ha az az ebéd, érdemes annyit készíteni, hogy vacsorára is jusson.
A pulykamáj, a többi májhoz hasonlóan, nagyon romlékony. Vagy frissen (esetleg jó tárolás esetén másnaposan) kell elkészíteni, vagy ha nem azonnal használjuk fel, le kell fagyasztani. Ekkor azonban már nem teljesen olyan lesz, mint a friss.
Nagy baj a pulykamájjal, hogy nem lehet kapni. Itt, Budapesten, az Auchanig meg se állunk, ha pulykamájat ...