Hagymás, padlizsános csirkemáj

2011-12-11

sponsored links


Ritkán fõzök szakácskönyvbõl, de a nagy nyereményjáték-lázban én is áttanulmányoztam az újdonságokat. Tegnap a piacon vettem csirkemájat (mert már régen ettem), és eszembe jutott, hogy Segal Viktor új könyvében láttam egy receptet, ami érdekesnek tûnt.

Nos, minden szempontból figyelembe vettem a mester utasításait: nemcsak a receptúrát tartottam be, hanem a napszakra vonatkozó ajánlást is - ma pont jó volt egy korai ebédnek reggeli helyett, a karácsonyi bevásárlás elõtt. Rendszerint elsõ alkalommal mindig úgy készítem el a kiválasztott ételt, ahogy a receptben le van írva - ha a "megtartjuk" kategóriába kerül, késõbb esetleg változtatok rajta. Ennél az ételnél biztos, hogy meg fogom duplázni a hagymamennyiséget, mivel imádom a sült hagymát. Segal Viktor a recept végén azt ajánlja, hogy a visszamaradt zsírban pirítsunk meg adagonként egy szelet fehér kenyeret köretnek: sajnos, csak ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/12/11/ha...

sponsored links

Keres?s