Hagymás-mustáros-tejszínes karaj fánkkal
sponsored links
A szalonnás-sajtos fánkhoz készült ez az étel és most tényleg a körethez választottam fõételt! Mindenképpen egy szaftos húsos ételt gondoltam mellé, így született meg ez a hagymás karaj. Nagyon finom lett, jól passzolt hozzá a puha, szalonnás fánk. Legközelebb egyetlen változtatást hajtok végre a recepten: teszek bele zöld olajbogyót...:)
Hozzávalók:
60 dkg csont nélküli sertés karaj 990 Ft
só
liszt
olaj
2 nagy fej hagyma 60 Ft
3 gerezd fokhagyma?
1 dl száraz fehérbor (kihagyható) 118 Ft
(ha csontos karajt veszünk, akkor a csontból fõzhetünk egy finom alaplevet - ezzel öntsük fel a húst, ha nem így teszünk, akkor jöhet a húsleves kocka)
2 dl fõzõtejszín (most a 10%-os fajtát használtam) 199 Ft ...