Hagymás krumplilepény
sponsored links
Általában napilapok receptjét is figyelemmel kísérem és ha jónak találom teszek egy próbát:)
Hozzávalók: 30 dkg krumpli, 3 evõkanál liszt, kb. 8 dkg reszelt sajt, 1 db vöröshagyma, 1 mk. õrölt bors, 1 felvert tojásnak a fele, só ízlés szerint és olaj.
Hozzávalók: 30 dkg krumpli, 3 evõkanál liszt, kb. 8 dkg reszelt sajt, 1 db vöröshagyma, 1 mk. õrölt bors, 1 felvert tojásnak a fele, só ízlés szerint és olaj.
?
Elkészítése: A krumplit megmostam és héjával együtt feltettem fõni. Mikor megpuhult a héjától megszabadítottam majd még melegen áttörtem. Kevés olajon megdinszteltem az apróra fölvágott vöröshagymát és hagytam hûlni ezután összekevertem a krumplival hozzátettem a tojást borsot és sót valamint annyi lisztet amit felvesz ez a mennyiség nálam csak 3 evõkanál volt . Ebbõl a tésztából kisebb lepényeket formáltam tenyerem között amit forró olajban kisütöttem. Tányérra téve reszelt sajtot szórtam rá! Nagyon finom ebbõl a mennyiségbõl 10 db lett!Jó étvágyat !