Hagymás-kolbászos tarhonya

2017-07-19

sponsored links

 
 Már egy pár napja csak fagyin meg dinnyén élünk. A nagy meleg miatt senkinek sem kell az étel, igaz nekem sincs nagy kedvem ebben a nagy melegben a kályha mellett állni. Ezért is kellett egy gyorsan elkészülõ ebéd...
Hozzávalók( 4 személynek): 250 g jóminõségû kolbász, 1 kisebb hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 csokor friss zöldpetrezselyem, 8 evk. tarhonya, só, bors, fûszerpaprika, 50 ml olaj.
A felhevített olajon az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a felkaríkázott kolbászdarabkákat, mindkét oldalukat megpirítjuk, rászórjuk a tarhonyát, azt is gyengéden megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, fûszerpaprikázzuk, a tört fokhagymát is rátesszük az apróra vágott petrezselyemzölddel, felöntjük jó bõven vízzel és készre pároljuk. Kovászos ubival tálaljuk.


Folytats a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2017/07...

sponsored links

Keres?s