Hagymás gombás marha ragu héjában sült burgonya krémsajtos-pórés töltelékkel mellé fényezett sárgarépa és zöldborsó

2012-10-25

sponsored links


Visszatértem Barcelonából, frissen, fitten, feltöltõdve, pallelaval és élményekkel, a beszámoló viszont várat magára, mivel elõtte egy hihetetlenül tökéletes vasárnapi ebéd ötlettel rukkolok elõ.
Úgyis húzós lesz a hétvége, szombat munka nap, így az utolsó napon érdemes kikapcsolni, kényeztetni magunkat és a családot, fõleg, hogy a hûvös idõben, jó egy melengetõ, lassú tûzön párolódott isteni ragu, a tökéletes körettel.
Mennyei kecskesajttal készítettem a köretet, mert Szofi ovijába menet pont útba esik egy kecskefarm, ahol mindig van friss sajt, túró, tej, fûszeres olajban eltett csemegék, mint a sajttal töltött chili, vagy jalapenjo, és sok, sok, házi finomság, szarvas, szürkemarha kolbász, szóval minden héten feltankolok!:-) Így elõszeretettel használom ételekbõl is, na, de félre a szó cséplést jöjjön az ebéd, vagy vacsi!:-)

Hozzávalók (4 személyre):

A raguhoz:

1,5 kg marha fehérpecsenye felkockázva, liszt a szóráshoz
2 ek olívaolaj
3közepes fej hagyma félbevágva és vékonyan felszeletelve
2 tk barna cukor
6 gerezd fokhagyma vékonyan szelve
700 ml marha húsleve
3 ek worcestershire szósz
4 nagy csiperke gomba vastagon szeletelve ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s