Hagymás-gombás marha

2012-10-28

sponsored links

IMG_8339

Rájöttem, hogy szeretem a marhahúst. Persze nem steak-ként nyersen, szigorúan kellõen átfõzve/átsütve. Vadasként, és ilyen párolt szószos ételekként. Meg persze a "spagetti húsgombóccal" és a svéd húsgolyó is kedvenc. Ja meg a hamburger.

Azt hiszem most a szokásoshoz képest "marhahúsos-korszakom" van.

A recept a múlt havi GoodFoodból van, egy kicsit változtattam az elkészítésen, szerintem szükségtelen a gombát 2 órán át fõzni, úgyhogy csak a fõzési idõ második felében adtam hozzá.

Hozzávalók:

  • 70-90 dkg marhalábszár, vastag szeletekre vágva
  • 2 evõkanál olaj
  • 3 közepes hagyma
  • 1 teáskanál cukor
  • kevés liszt
  • 6-7 gerezd fokhagyma
  • 7 dl marhahúsleves (DM-es bio leveskockából a legjobb) ...

Folytats a blogon ... lillafoz.blogspot.com/2012/10/hagymas...

sponsored links

Keres?s