Hagymás gomba hremzlivel csak úgy
sponsored links
Egyenlõre azt hiszem jó feleség vagyok, bár 5 nap távlatából merész kijelentés lehet, de az uram nem küldte vissza ez elsõ ételt a színe miatt (fõleg, hogy még esküvõi maradékot kapott), és olvasva fûszeres blogját amin jót mosolyogtam a párolt káposztás történetével, én még azt is elmondhatom, hogy a chilis bab a kedvence, és hagymás rostélyost kér mindig az étteremben. És szintén azért, mert én ilyet itthon nem készítek, bele sem fogok fogni soha. Úgy elkészíteni úgysem lehet, hát akkor minek a fáradozás.
De rossz egyetemista is vagyok, mert inkább sütök 7 féle sajtos stanglit, ma pedig 7 féle rugelachot sikerült elkészítenem. Receptje szintén Esztertõl, annyi változtatással, hogy vaníliát is raktam a tésztába, vagy csokidarabokkal gyúrtam át. A töltelék meg minden volt, csak hagyományos nem:
salemi borsos csipkebogyó lekváros mákos
datolyás földimogyorókrémes fahéjas
áfonyás csokoládés
levendulás barackos diós csokoládés
vörösáfonyás kardamomos
...