Hagymás bab kolbásszal
sponsored links
Mondtam már, hogy szeretjük a sült kolbászt? Mondtam, tudom, de ezt egyszerûen nem lehet megunni.
Igaz, kell hozzá egy jó minõségû kolbász, azután csak a köreteket kell változtatni.
Ez a mostani egy kicsit erõs volt, de talán ezért is esett jól a köretként készült paradicsomos-hagymás bab.
Óriás szárazbabot vettem és egy éjszakás áztatás után sós vízben hagyma ízesítéssel megfõztem.
Ez a fõtt bab most a fagyasztóból került elõ, ezért gyorsan készen voltam az étellel, hiszen munka után másnapi ebédet fõzni idõ hiányában is kell.
- Olajon nagyobb kockákra vágott hagymát fonnyasztottam ízlés szerinti mennyiségben / mi szeretjük /
- egy gerezd fokhagymát is adtam hozzá
- sóztam, borsoztam, borsikafüvet és kevés kakukkfüvet tettem bele / a bab szereti /
- egy doboz darabolt konzerv paradicsom és paradicsomlé is ...