Hagymalekvár és más...

2011-10-04

sponsored links


Vasárnap a Dobos mellett volt más is az asztalon.Jó nagy adag Dubarry pulykamellet készítettem jófajta füstölt sajttal a tetején.A Dubarry receptjét már feltettem korábban: http://krisztakonyhja.blogspot.com/2011/06/konnyu-nyari-tokfozelek-es-dubarry.html .

a vasárnapi Dubarry

Hagymalekvárt is készítettem,így:

a végeredmény: a fotó nem a legszebb,de nagyjából ilyen  a hagymalekvár

A Hagymalekvár nagyon finom pikáns édeskés lekvár ,amely nagyszerû kiegészítõje  a húsoknak,a sülteknek.Még ha a Dubarryhoz nem is nagyon illik,mi ezt is ettünk mellé.
Különleges ízvilág,igazi ínyencség!

A recept,ahogyan én készítettem:

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/10/h...

sponsored links

Keres?s