Hagyma és krém avagy Ízletes lett e leves
sponsored links
E leves kedvenc lett kis éttermünkben, nem is tudom eddig miért titkoltam elõletek.
Pedig hótt egyszerû az egész, ami csak azt bizonyítja, hogy nem kell a sok cécó ?
Pedig hótt egyszerû az egész, ami csak azt bizonyítja, hogy nem kell a sok cécó ?
ÍZLETES HAGYMAKRÉMLEVES,
SZALONNÁVAL ÉS LEVESGYÖNGGYEL
Hozzávalók:
80 dkg vöröshagyma
4 ger. fokhagyma
1 ek. mustár
1 p. tejföl
rozmaring
liszt
bors, só
A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra felvágjuk õket, és sós, borssal, rozmaringgal valamint a mustárral ízesített vízben nagyon puhára fõzzük.
Egy botmixer segítségével simára turmixoljuk, majd tejfölös habarással besûrítjük.
Levesgyönggyel és apróra vágott, pirított szalonnával tálaljuk.
Ennyi.