Hagyma-projekt

2013-01-27

sponsored links


Ilyenkor télen kicsit beszĂ»kĂŒl a vĂĄlaszték, kevesebb a friss zöldség, és plĂĄne a gyĂŒmölcs, ami hazai. Ilyenkor kell igazĂĄn a fantĂĄzia, hogy abbĂłl, ami rendelkezésre ĂĄll, a lehetĂ” legvĂĄltozatosabban tudjunk ételeket készĂ­teni.

Egy igazi finomsĂĄg az aszalt hagyma, amibĂ”l nem tudunk eleget aszalni, mert mindig szinte rögtön elfogy. Lehet salĂĄtĂĄra, pizzĂĄra, szendvicsre tenni, lehet vele bĂĄrmit dĂ­szĂ­teni, egy nagyon pici kis morzsa is elég, és minden étel Ă­zét feldobja.
Ez a legegyszerĂ»bb vĂĄltozat, ahol nem teszĂŒnk hozzĂĄ semmit! Sem olajat, sem szĂłjaszĂłszt, sem mézet.
NatĂșr, természetes.
Egy régebbi aszalt hagyma vĂĄltozat

Teljesen szĂĄrazra aszalva.

Az egyszerĂ» vöröshagyma nem annyira finom, a fehér salĂĄtahagymĂĄnak tĂșl nagy a vĂ­ztartalma, és tényleg alig marad belĂ”le valami az aszalĂłgép tĂĄlcĂĄjĂĄn. Ami eddig a legjobban bevĂĄlt, az a lilahagyma!

Recept nincs...

Illetve annyi, hogy a hagymĂĄt tisztĂ­tsd meg, vĂĄgd fel vékony csĂ­kokra és tedd be a sĂŒtĂ”be vagy az ...

Folytatás a blogon ... gittarawfood.blogspot.com/2013/01/hag...

sponsored links

Keres?s