Hagyma-projekt
sponsored links
Ilyenkor télen kicsit beszĂ»kĂŒl a vĂĄlaszték, kevesebb a friss zöldség, és plĂĄne a gyĂŒmölcs, ami hazai. Ilyenkor kell igazĂĄn a fantĂĄzia, hogy abbĂłl, ami rendelkezésre ĂĄll, a lehetĂ” legvĂĄltozatosabban tudjunk ételeket készĂteni.
Egy igazi finomsĂĄg az aszalt hagyma, amibĂ”l nem tudunk eleget aszalni, mert mindig szinte rögtön elfogy. Lehet salĂĄtĂĄra, pizzĂĄra, szendvicsre tenni, lehet vele bĂĄrmit dĂszĂteni, egy nagyon pici kis morzsa is elég, és minden étel Ăzét feldobja.
Ez a legegyszerĂ»bb vĂĄltozat, ahol nem teszĂŒnk hozzĂĄ semmit! Sem olajat, sem szĂłjaszĂłszt, sem mézet.
NatĂșr, természetes.
Egy régebbi aszalt hagyma vĂĄltozat
Teljesen szĂĄrazra aszalva.
Az egyszerĂ» vöröshagyma nem annyira finom, a fehér salĂĄtahagymĂĄnak tĂșl nagy a vĂztartalma, és tényleg alig marad belĂ”le valami az aszalĂłgép tĂĄlcĂĄjĂĄn. Ami eddig a legjobban bevĂĄlt, az a lilahagyma!
Recept nincs...
Illetve annyi, hogy a hagymĂĄt tisztĂtsd meg, vĂĄgd fel vékony csĂkokra és tedd be a sĂŒtĂ”be vagy az ...