Habos-rebarbarás sütemény.
sponsored links
Ez a sütemény nem jöhetett volna létre, ha nincs rebarbarám!!!!! Mivel azonban saját rebarbara bokor tulajdonos lettem tavaly óta, és idén már nagyon szépen fejlõdik, így ma megsütöttem belõle az elsõ süteményt. Már elég régen takargattam ezt a receptet, több rebarbarással együtt, és bizony nehéz volt a döntés, mert mindegyik nagyon finomnak tûnik. Az eredeti recept csak rebarbarával készült, viszont én tettem bele még almát és epret is. A tészta nagyon finom omlós, az édes és a kissé savanykás ízek, pedig remekül kiegészítették egymást. A tetején a hab pedig megkoronázta az egész süteményt. Mindenkinek bátran merem ajánlani, akár desszertnek feltálalva, vagy éppen egy finom leves mellé második fogásnak. Én friss, zsenge karalábéból fõztem levest, így második fogásként került a tányérunkra...