Habkönnyû tejberizs karamellizált õszibarackkal
sponsored links
Ennek a hétvégi desszertnek története van.
Pénteken több minden más mellett vettem 2 kg gyönyörû érett õszibarackot, majd megszólalt olyan szép és hamvas volt.
Amikor hazaértem és elpakoltam az egyebeket, rögtön megmostam párat és nekiültem megenni, szomjas is meg az õszire is kiéhezett voltam.
Õrületes csalódás, és méreg, ugyanis a csodaszép baracknak az égvilágon semmi, de tényleg semmi íze nem volt.
Még vízíze sem.
Azt hittem ott helyben megüt a guta, meg fõleg mihez kezdjek vele, mert hogy senki nem fogja megenni az biztos.
Kidobni a mai árak mellett luxus.
Tök véletlenül Nea blogján szembejött velem a megoldás.
Az õsziket meghámoztam, kimagvaltam - szerencsére magvaválló volt, legalább ezzel nem kellett küzdeni - és ...