Habcsók áfonyamártással.

2013-02-06

sponsored links


A maradék tojásfehérje felhasználási módja, ha pl. Pavlovát (receptek itt megtalálhatóak) vagy egy egyszerû habcsókot sütünk belõle. Én most az utóbbit választottam és habcsókot sütöttem egy pici piros ételfestékkel megszínezve. Így aztán akinek van felhasználásra várakozó tojásfehérje a hûtõben, az akár Valentin napra habcsókkal kedveskedhet szeretteinek. A kívül ropogósra száradt, belül pedig habkönnyû habcsók már magában is finom, de én most ezt az élvezetet még egy finom áfonyamártással is fokoztam. A kettõ együtt pedig igencsak finom volt.

Habcsók hozzávalói:

3 db tojásfehérje
20 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
1 ek étkezési keményítõ ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2013/02/h...

sponsored links

Keres?s