Ha unod a lecsót
sponsored links
Készülhet akár valami tápláló, izgalmas újdonság is, de a lecsó alapjaira építkezve:
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 1 cukkíni, 3-4 paradicsom, 2 tv paprika, 1 konzerv csicseriborsó, 10 dkg kolbász, 1 kanál olaj, 1 kiskanál pirospaprika, só, bors.
Elkészítése: A zöldségeket felkockáztam.
Elõször az olajon elkezdem pirítani a felkarikázott kolbászt és hagymát. Kb. 3 perc után hozzáadom a paprikát is. Megszórom a fûszerekkel. Fedõ alatt pár percig párolom, majd hozzá adom a cukkínit és paradicsomot. A paradicsom levet ereszt, de ha nem eleget, akkor öntök alá egy kis vizet is. Addig rotyogtatom, amíg a zöldségek jól megpuhulnak.
Végül belekeverem a csicseriborsó konzervet és ezzel már csak felforrósítom.
Tápláló nyári vacsora lesz belõle bõ negyed óra alatt.