Ha kisült már...

2012-02-23

sponsored links


... semmi sem tökéletes!

Legalábbis, ami a külcsínt illeti. Sajnos félidõben sikerült kirepednie mindkét sütinek, pedig nagyon igyekeztem.

Az ízkombináció inspirációja: Michael Roux ínycsiklandó pitéje Praliné Paradicsom fantasztikus elõadásában.

Eredendõen csavart/fonott bejglit szerettem volna, de a lágy tészta ellenállt minden csavarintásnak. Azt meg igazán nem kívántam, hogy a keményebb állag, az ízek, a textúra rovására menjen. Így maradtam a hagyományos tekercselésnél, és a tészta is maradt a régi, csak most másfeles adagot vettem belõle. Illetve tej helyett némi házi tejet adtam a fõzõtejszínhez.

A rafinált (diab) étcsokis belsõt a feminán találtam, mint különleges rétes tölteléket, nosza rajta, felturbóztam egy kis házi nyírfacukros málnalekvárral (30 dkg fagyasztott gyümölcs, 2 ek nyírfacukor, 2 bogyó édesítõ, 20 perc alatt sûrûre ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2012/02/ha-k...

sponsored links

Keres?s