Ha kajáldát nyithatnék...
sponsored links
...Akkor egy olyan hely lenne, ahol a legizgibb, legjobb, legfrissebb kenyereket sütném izzó vaslapon. Lennének nagy mûanyag ládáim, amiben a tészta kel, érik, savanyodik, egyre izgalmasabb ízt gerjesztve és alapot adva a másnap következõ adaghoz. Lenne fehér és teljeskiõrlésû is, és a vendég megmondhatná, mit kér bele, pl olajbogyót, vagy aszaltparadicsomot, köményt, diót, sült hagymát. Vagy ugyanígy sütnék pacsnit is, mazsolával, aszalt gyümölcsökkel, csokival, és a friss lepénykenyereket a vendég orra elõtt sütném ki pár perc alatt, amíg õ eldönti, hogy milyen fair-trade kávét vagy kakaót vagy teát kér, mindenféle érdekes ízvariációkban, és mindezzel foglalkoznék és tudnám, hogy illik és hogy kell készíteni. Lenne sok-sok féle forró csoki, helyben fõzve, és lennének sûrû, finom levesek is a friss kenyerek mellé.
Sõt, ha kisült a kenyér és valaki csak szendvicset szeretne, a legszebb idényzöldségekbõl, házi sajtból és ...
Sõt, ha kisült a kenyér és valaki csak szendvicset szeretne, a legszebb idényzöldségekbõl, házi sajtból és ...