Görög sült bab, nyár a télben
sponsored links
Nagyon csúnya szokás, ám annál hasznosabb, hogy a kanapén jegyzetfüzetet és tollat tartok, hogy ha véletlenül beleszaladok egy jó receptbe valamelyik csatornán, azonnal tudjak jegyzetelni. Így örvendeztettem meg magam ezzel a remek bab recepttel.
Fantasztikusan finom volt, és nem csak azért, mert egy napot állt és érett, vagy mert a csodaedényemben fõztem, hanem azért is, mert egy nap teljes koplalás után az elsõ falat volt amit megkívántam háni tányérjából, és akit majdnem behúztam a csõbe, és beleettem a tányérjába, de rám nézett és azt mondta: Vírusgazda vagy, egyél saját tányérból.
Így múlik el a világ dicsõsége, 11 év után nem a nõt, az anyát, vagy a feleséget látja bennem, hanem a vírusgazdát. Szeretem az õszinteségét. Néha.
Hozzávalók: ...