Gyümölcsös, tejberizses desszert Josephine módra
sponsored links
Érdekes ez a mód, mert nem azt mondják róla, hogy tejberizs (ami a konzisztenciát adja) fõzött gyümölccsel tálalva, cukorral megszórva és málnasziruppal meglocsolva, hanem a fõzött gyümölcsöt kínálják tejberizzsel és a többivel. Arról nem szól a fáma, hogy milyen gyümölcs kellene, hogy legyen, ezért én az éppen kéznél levõ almával készítettem. Nagyon finom volt, az egész családnak ízlett.
Gyümölcsös, tejberizses desszert Josephine módra
Hozzávalók: 30 dkg rizs, 5 dl víz, 6-8 dl tej, 5 evõkanál barna cukor (vagy tetszés szerinti ízesítõ), só, 1 vaníliarúd.; a gyümölcsmártáshoz: 30 dkg alma, 1 evõkanál olaj, 2 evõkanál barna ...