Gyümölcskehely hamis gesztenyepürével

2011-10-08

sponsored links


 Hozzávalók: a gesztenyepüréhez: 1/2 kg krumpli, 12,5 dkg. darált dió, 10 dkg porcukor, 1-1  evõkanál rum és kakaópor, 5 dkg margarin, a díszítéshez gyümölcskompót / jelen esetben bolti gyümölcskompótból tettem:  ananász, papaja /, cukrozott tejszínhab.
Elkészítése: a krumplit héjastól megfõzzük, megtisztítjuk, majd áttörjük. Belekeverjük a diót, a margarint, a porcukrot, kakaóval és rummal ízesítjük. Jól összedolgozzuk, és lehûtjük. Fogyasztás elõtt krumplitörõn átnyomjuk. Üveg kehelypoharakba ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/10/...

sponsored links

Keres?s