Gyümölcscsatnis melegszendvics fondue módra

2012-04-02

sponsored links

gasztroblog, Sonkás-soksajtos melegszendvics gyümölcscsatnival, recept, camembert, kecskesejt, parmezán márványsajt, mozzarella, trappista, cheddar, sonka, szendvics

Szóval nagy sajtfogyasztó vagyok! Különösen az érett kecskesajtok a kedvenceim-a pénztárcának sajnos nem. Így mindig akad a hûtõben egy-két-négy fajta sajtmaradvány. Így egyik vacsorára ebbõl készítettem magunknak melegszendvicset. Ugyanaz az elve, mint a fondue-nek, elhasználni az összes maradék sajtot. Így újra van létjogosultsága a nagy sajtvadászatnak! Na, de ezt a receptet nem is azért tettem fel, mintha annyira extra lenne, - ámbár amilyen egyszerû, olyan finom is - hanem, mert ezt a melegszendvicset fogom legközelebb levessé varázsolni. Remélem azt is elolvassátok!

Hozzávalók:

-          legalább 4 féle sajt (Minimum az egyik legyen valamilyen domináns sajt pl camembert, érett kecskesajt vagy márványsajt, mert ez nagyon jól megy a gyümölcs ízéhez, ha vörös cheddart használunk, remek lesz a színe, a mozzarellától vagy az ementálitól remek állagot kap.)
-          száraz fehérbor ...

Folytats a blogon ... dizajnmenza.blogspot.com/2012/04/sonk...

sponsored links

Keres?s