Gyümölcscsatnis melegszendvics fondue módra
sponsored links
Szóval nagy sajtfogyasztó vagyok! Különösen az érett kecskesajtok a kedvenceim-a pénztárcának sajnos nem. Így mindig akad a hûtõben egy-két-négy fajta sajtmaradvány. Így egyik vacsorára ebbõl készítettem magunknak melegszendvicset. Ugyanaz az elve, mint a fondue-nek, elhasználni az összes maradék sajtot. Így újra van létjogosultsága a nagy sajtvadászatnak! Na, de ezt a receptet nem is azért tettem fel, mintha annyira extra lenne, - ámbár amilyen egyszerû, olyan finom is - hanem, mert ezt a melegszendvicset fogom legközelebb levessé varázsolni. Remélem azt is elolvassátok!
Hozzávalók:
- legalább 4 féle sajt (Minimum az egyik legyen valamilyen domináns sajt pl camembert, érett kecskesajt vagy márványsajt, mert ez nagyon jól megy a gyümölcs ízéhez, ha vörös cheddart használunk, remek lesz a színe, a mozzarellától vagy az ementálitól remek állagot kap.)
- száraz fehérbor ...