Gyümölcs leves vegyes gyümölcsbõl egészségesebben

2011-08-16

sponsored links


Eddig általában a gyümölcs levest habartam, tehát lisztet is használtam. Gondoltam, most ezt kihagyom és ennek ellenére besûrítem.

Hozzávalók:
  • 30 dkg fagyasztott meggy
  • 50 dkg szilva
  • 3 db nagyobb õszibarack
  • 3-4 evõkanál görög joghurt, vagy tejföl
  • fahéj
  • szegfûszeg
  • cukor
  • csipet só
Elkészítés:
A gyümölcsöt megmosom, és az õszibarack kivételével felteszem fõni annyi vízzel, hogy bõven ellepje. Hozzáadom a fûszereket és a cukrot (ízlés szerint)Mivel az õszibarackom puha volt, így akkor tettem bele a levesbe, amikor a többi már majdnem megfõtt.  kiveszek egy adaggal, valamint levet is és ...

Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2011/08/...

sponsored links

Keres?s