Gyöngyhagymás csirkeragu
sponsored links
Úgy jó két hónappal ezelõtt, egy Balaton melletti szállodában töltöttünk el pár napot. A gasztronómiai élmények nagyon jók voltak, minden nap olyan vacsorát kaptunk, mely tökéletesen találkozott ízlésünkkel. Egyik este - többek közt - ezt a csirkés ételt is megkóstoltuk, és hazajövet úgy gondoltam, mindenképpen elkészítem. Akár most az ünnep elõtti hétvégére is jó tipp lehet.
Hozzávalók 4 fõre:
50 dkg csirkemell,
4 nagyobb fej vöröshagyma,
15 dkg gyöngyhagyma,
15 dkg húsos császárszalonna,
tárkony, 3 ek. vaj, olívaolaj, só, bors,
4. ek. balzsamecet, zöldség alaplé.
Elkészítés:
A hagymákat megtisztítjuk, félfõre vágjuk. Vaj és olívaolaj keverékén pirítani kezdjük, adunk hozzá balzsamecetet, majd ...