Gyömbéres mandarinlekvár
sponsored links
A tegnapi napon értesültem a rádióból arról, hogy az idei év divatszíne a mandarin lesz.A divatszakértõk javasolják, hogy már most kezdjük el a mandarin árnyalatú kiegészítõk vásárlását és viselését, így mire jön a nyár, amikor is a az új színtrendet a fehérrel kell majd kombinálnunk,teljesen felkészültek lehetünk.Mind lelkileg, mind anyagilag.
Az élénk szín lendületbe hoz, energiát ad, amire a ebben a válságos idõszakban nagy szükségünk lesz.
Javaslom, trendi gasztroblogger kezdje máris az új divatszínnel való barátkozást mandarinlekvár fõzésével. A lekvárfõzõ öltözet színvilágát célszerû a citrusféléhez illõen kiválasztani, különös tekintettel a felsõruházatra.Pillanatnyilag még ne variáljuk élénk színû pólónkat semmi fehérrel, mert a gyümölcs leve spriccel szerteszéjjel,amint megpróbáljuk a gerezdjeit kettévágni. Bár a divathoz sok köze nincs, de feltétlenül meg kell jegyeznem e helyütt, hogy a mag nélküli mandarin nagyon nagy találmány,és egy munkafázissal kevesebb feladat.
Hozzávalók: ...