GYÖMBÉRES TEJSZÍNES CSIRKE SZOTÉ

2012-05-11

sponsored links



"A "szoté" kifejezés azt jelenti, hogy az ételt úgy kezdjük el készíteni, hogy a feldarabolt húst hirtelen,
gyorsan, olajon félig megsütjük, majd jöhetnek hozzá a rafinériák..." A világháló nem túl bõkezû az értelmezésében, így hát maradnunk kell ennél a csekély információnál...Viszont a végeredmény ízlelése után, minden bizonnyal lesz némi fogalmunk, hogy mi is az a "szoté"... Kellemesen pikáns, selymes-szaftos, omlós húsétel. Különbözõ húsokból készíthetjük, egyaránt alkalmas erre a marha, a disznó vagy éppen a szárnyas hús is. Én most az utóbbiért nyúltam és nagyon finom lett...

Hozzávalók: 1 nagyobb csirkemell filé, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, kevés olaj, 10 dkg bacon szalonna, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, 1 cikk zeller, körömnyi friss gyömbér, 2 babérlevél, 1 dl. ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s