GYORSAN FINOMAT: MEGGYES JOGHURTOS S?TEM?NY
sponsored links
A piacokon m?r kaphat? a sz?p nagyszem? ?des meggy. Azt m?r nem mondom, hogy olcs?n lehet hozz?jutni, de mivel nagyon finom ?s most van a szezonja ne hagyjuk ki.
Hozz?val?k:
15 dkg teljes ki?rl?s? liszt
5 dkg durum liszt
15 dkg natur joghurt
1 s?t?por
1 tk. ?r?lt fah?j
10 dkg eritrit vagy cukor
3 toj?s
1 citrom reszelt h?ja
f?l citrom leve
pici s?
2 nagy ev?kan?lnyi olaj
30 dkg magozott meggy
Elk?sz?t?se:
A s?t?t 180 fokra meleg?ts?k fel.
Vegy?nk el? k?t t?lat. Az egyikbe szit?ljuk bele a liszteket, a s?t?port ?s a fah?jat ?s j?l keverj?k el. A m?sikba tegy?k a toj?sokat, joghurtot, olajat , cukrot, citromh?jat, citromlevet ?s keverj?k ?t. Majd a k?t t?lat keverj?k ?ssze. S?t?papiros 23x 23 cm tepsibe ?nts?k a t?szt?t ?s egyenletesen ter?ts?k el. Tetej?re tegy?k a kimagozott meggyet ?s 30 perc alatt s?ss?k k?szre.