Gulyásnap és saját hagyományok

2011-08-24

sponsored links


A következõ hétvégét ismét a barátainkkal együtt fogjuk tölteni. Többször is meséltem már, hogy milyen jó nekünk, hogy vannak ilyen barátaink, vannak szokásaink, hagyományaink, amiket mi magunk alakítottunk ki, és szívesen megtartjuk, mert szeretjük. Ilyen például az is, hogy az augusztus végi összejövetelünkön gulyáslevest szoktunk fõzni, persze bográcsban.

És most hallom, látom, olvasom, hogy éppen most szombaton lesz a 2011-es II. Nemzeti Gulyás Nap: "2011. augusztus 27-én tartják országszerte a II. Nemzeti Gulyás Napot, az ötletgazda, Csíki Sándor gasztronómiai szakíró felhívására. A Nemzeti Gulyás Nap az a nap, amikor gulyást, pörköltet, paprikást, lecsót, halászlét fõzünk. Nem azonos ritmusra, és azonos recept szerint, hanem azonos szellemben."

Sok helyen szakácsok fõznek, mi nem vagyunk azok, de örömmel, jó kedvvel ...


Folytats a blogon ... beck.blog.hu/2011/08/24/gulyasnap_es_...

sponsored links

Keres?s