Gulyásleves
sponsored links
A hosszú hétvégére csodálatos idõt jósoltak, ezért szombatra ismét bográcsozást terveztünk kedves Barátainkkal.
20 dkg zsírt kiolvasztottam a bográcsban, amin 4 fej apróra vágott hagymát fonnyasztottam szalmasárgára.
70 dkg marhacombot kockákra vágtam, majd a hagymára tettem, körbe pirítottam.
Hozzáadtam egy apró kockákra vágott paprikát és egy kockákra vágott, hámozott paradicsomot, megszórtam cecei édes paprikával, sóztam.
Lassan elfõtte a levét, apránként vízzel öntöttem fel. Amikor a húskockák már majdnem puhák voltak, a bográcsba szórtam karikára vágott sárgarépát és fehérrépát, kockára vágott krumplit - így fõztem puhára.
Csipetke most nem került bele - friss kenyérrel, tejföllel és erõs paprikával ...