Gulyásleves.
sponsored links
Tegnap ebédre gulyáslevest fõztem, csak éppen nem a mi magyaros gulyásunkat, hanem egy hasonló recept alapján, és tejföllel tálalva. (recept itt megtalálható) Az ízvilága hasonló a két levesnek, de azért az elkészítésükben van némi különbség. Persze mindkettõ nagyon finom, és fõként laktató. A leves recepteket kicsit átolvasva vettem csak észre, hogy bizony az igazi magyaros gulyásleves recept, melyet csak itt nálunk fõzzük, még nem található meg a blogba. Viszont fotót már régebben készítettem errõl a levesrõl is, így most pótolom ezt az elmaradást. Igaz szerintem gulyáslevest mindenki tudd fõzni, de azért leírom hogy én hogyan készítem.
Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
2-3 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1/2 zeller
3-4 db krumpli
1 db vöröshagyma
1 db sárga paprika
1 db paradicsom
pirospaprika ...