Grízkocka, nagyanyám legjobb levesbetétje

2011-08-21

sponsored links

Ez egy nagyon régi recept, legalábbis ezt sejtem abból, hogy az idõsebb háziasszony ismerõseim közül sem sokan ismerik. Nagyanyám viszont gyerekkoromban gyakran készítette, fõleg paradicsom- és zöldséglevesek betétjeként használta, mi pedig egyszerûen imádtuk azokat a leveseket, amik ezzel a nagyszerû levesbetéttel készültek. Leginkább paradicsomlevesbe szoktam tenni, magyarán, a család kedvenc paradicsomlevese ezzel a betéttel készül.

Hozzávalók: 4 tojás, csipetnyi só, 2 evõkanál gríz (búzadara), pici olaj, a sütéshez.

Elkészítése: A tojást a sóval felverjük, hozzákavarjuk a ...

Folytats a blogon ... fakanalforgato.blogspot.com/2011/08/g...

sponsored links

Keres?s