Grillvacsora rák és csirkenyárssal, flekkennel, valamint -fûszervajjal, tejföllel és cheddar sajttal - töltött, héjában sült krumplival
sponsored links
Két vacsorára elegendõ húst pácoltam a legutóbb. Az elsõ grillvacsorán fûszervajjal töltött bagettel és zöldségnyárssal tálaltam a frissen grillezett húsokat és rákot. Másnap a langostinot (rákot) nyársra húztam és fóliába csomagolt krumplit sütöttem az izzó parázsban.
A csirkenyársat, a flekkent, a rákot és a fûszervajat a "Grillvacsora flekkennel, csirke és zöldségnyárssal, rákkal, salátával, fûszervajas bagettel" bejegyzésem szerint készítettem elõ.
A héjában sült krumplit körülbelül egy órán keresztül sütöttem közvetlenül a parázsban, majd felül kicsomagoltam, kereszt irányban bevágtam. Elõször a fokhagymával és petrezselyemmel készült fûszervajjal, majd ...