Grillszezonra pácolódva

2014-06-05

sponsored links

CigánypácCigánypác

A két leginkább használt pác receptemet írom le Nektek. A kettõ közül is ha kényszerítenétek, hogy válasszak, egyértelmûen a cigánypácot választanám.

Cigánypác:

5 gerezd fokhagyma

2 ek olaj

1 ek ecet

1 kk só

1 kockacukor

1 kk mustár

1 ek ketchup

1/2 kk õrölt fekete bors



Megtisztítom, majd átnyomom a fokhagymagerezdeket.

Az összes hozzávalót jól összekeverem és pácolhatjuk is a szeletkéinket.



IMG_0947

Marinád pác (mindenféle húshoz):

2 ek whisky

1 ek ketchup

1 ek citromlé

1 ek worchester

késhegynyi bors

2 ek olaj

Az összes felsorolt hozzávalót alaposan összekeverem és már pácolhatjuk is a szeleteket.

Marinád pácMarinád pác

Csatlakozz hozzám a Facebookon is!


Folytats a blogon ... nassolonaplopo.cafeblog.hu/2014/06/05...

sponsored links

Keres?s