Grillkolbász
sponsored links
Hozzávalók: 2 kg dagadó, 1 kg szalonna, 5-6 cikk fokhagyma, 1 hagyma, 1 evõkanál cukor, 1 evõkanál zsír, só, 1 kávéskanál õrölt szegfûborsbors, 1 kávéskanál õrölt kömény, 1 kávéskanál morzsolt kakukkfû
Elkészítése: A hagymákat megpucoljuk és felvágjuk. Az zsíron üvegesre sütjük a hagymát, majd mikor majdnem megvan, hozzáadjuk a fokhagymát is és együtt sütjük egy keveset. Félrehúzzuk a tûzrõl és belekeverjük a szegfûborsot, a köményt, a kakukkfûvet és hûlni hagyjuk. A húst meg a szalonnát 2-3 cm-es csíkokra vágjuk és 2-3 órára hidegben tartjuk, majd 4-5 mm-es tárcsán ledaráljuk az idõközben kihûlt hagymákkal együtt. Megsózzuk és ...