Grillfûszerek, egyszerû pácok
sponsored links
Nem, nem szabadkozom. Néha kell a hús is. És különben is, ezeket a pácokat zöldségekre is használhatod. Cukkini, paprika, padlizsán, hagyma, sõt gomba: mind mind nagyszerûen grillezhetõk. Én magam a pácolás, fûszerezés részét szeretem: hagyom a tûzrakás feladatát másra! Forróság, füst..köszönöm nem, de amikor már parázslik, akkor szívesen hozom a dobozkáimat, tele az elõkészített finomságokkal. Két kedvenc fûszervariációt osztok most meg veletek.
Grillfûszerek, pácok
Elkészítési idõ: 15 perc + 1-2 óra pácolás
Mennyiség: -
Sütési idõ : 10 perc
Hozzávalók:
Különféle szárított fûszerek. Ha van rá lehetõséged, és van egy mozsarad, csak felhasználás elõtt készítsd el a keveréket.
A görög ...