Grillfûszerek, egyszerû pácok

2012-07-04

sponsored links


Nem, nem szabadkozom. Néha kell a hús is. És különben is, ezeket a pácokat zöldségekre is használhatod. Cukkini, paprika, padlizsán, hagyma, sõt gomba: mind mind nagyszerûen grillezhetõk. Én magam a pácolás, fûszerezés részét szeretem: hagyom a tûzrakás feladatát másra! Forróság, füst..köszönöm nem, de amikor már parázslik, akkor szívesen hozom a dobozkáimat, tele az elõkészített finomságokkal. Két kedvenc fûszervariációt osztok most meg veletek.

Grillfûszerek, pácok

Elkészítési idõ:        15 perc + 1-2 óra pácolás
Mennyiség:              -
Sütési idõ :               10 perc

Hozzávalók:

Különféle szárított fûszerek. Ha van rá lehetõséged, és van egy mozsarad, csak felhasználás elõtt készítsd el a keveréket.

A görög ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2012/07/gril...

sponsored links

Keres?s