Grillezni mindenáron
sponsored links
Az idõjárás még tegnap is olyan ígéretesnek tûnt - szép napsütés, de nem túl meleg idõ, így kifejezetten jól esik majd a tûz körül tevékenykedni, gondoltam. Vidáman pácoltam be a húsokat, készítettem elõ a bogrács tartalmát, és elõre örültem, hogy végre "real time" fogok fõzni: mivel a családi kedvenceket készítem, ezek tavaly õsszel már felkerültek a blogra - igaz, a mûködés elsõ hetében, tehát viszonylag kevesen látták.
Ma reggel ki kellett dolgozni a vészforgatókönyvet: a bográcsba szánt pörkölt lábosba került, a parázson sült zöldségek a sütõbe, de a grillrácsot szerencsére sikerült fedett helyre menekíteni, így a húsokat ott fogjuk kisütni.
A mai kínálat:
- Vörösboros borjúpörkölt szürkemarhából
- Csontos szürkemarha karaj fóliában sült céklával
- Zöldfûszeres tejfölben pácolt csirkemell parázson sült krumplival
Vörösboros marhapörkölt szürkemarhából
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/10/11/a_szuret_es_a_konder_becsulete