Grillezni mindenáron

2011-05-08

sponsored links

Az idõjárás még tegnap is olyan ígéretesnek tûnt - szép napsütés, de nem túl meleg idõ, így kifejezetten jól esik majd a tûz körül tevékenykedni, gondoltam. Vidáman pácoltam be a húsokat, készítettem elõ a bogrács tartalmát, és elõre örültem, hogy végre "real time" fogok fõzni: mivel a családi kedvenceket készítem, ezek tavaly õsszel már felkerültek a blogra - igaz, a mûködés elsõ hetében, tehát viszonylag kevesen látták.

 Ma reggel ki kellett dolgozni a vészforgatókönyvet: a bográcsba szánt pörkölt lábosba került, a parázson sült zöldségek a sütõbe, de a grillrácsot szerencsére sikerült fedett helyre menekíteni, így a húsokat ott fogjuk kisütni.

 

A mai kínálat:

- Vörösboros borjúpörkölt szürkemarhából

- Csontos szürkemarha karaj fóliában sült céklával

- Zöldfûszeres tejfölben pácolt csirkemell parázson sült krumplival

 

Vörösboros marhapörkölt szürkemarhából

 

 

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/10/11/a_szuret_es_a_konder_becsulete


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/05/08/gr...

sponsored links

Keres?s