GRILLEZETT VÖRÖS MÁRNA
sponsored links
/TIGLIE ALLA GRIGLIA/
A recept cimen modositanom kell, es be kell, hogy valljak valamit: SOHA nem sikerult meg voros marnat grilleznem :-)hahha - abbol az egyszeru okbol kifolyolag, mert a voros marna husa ossze-vissza torik, hullik. Pedig probaltam mar alufolian, begongyoltem szolo levelbe, csinaltam en azzal mar mindent..... szoval a mostani ebed is a suto bekapcsolasaval indult....
Ez a vajas-rukolas-citromos pac viszont nagyon izletes, ugyhogy egeszen biztosan masfajta hallal is tuti finom....
Hozzavalok:
Szemelyenkent 2-3 nagyobb voros marna
1 csokor friss rukola
1 citrom, 1 lime
2 gerezd fokhagyma
kb 5 dkg vaj, so, bors
1. A rukolat megmossuk, es nehany level kivetelevel nagyon aprora vagjuk.
A forro vizben megmosott citrom hejat nagyon vekony csikokra vagjuk, a
levet kifacsarjuk.
2. A vajat eppencsak felolvasztjuk, osszekeverjuk az apritott rukolaval, a citrom hejaval es
levevel, valamint az aprora vagott fokhagymaval. Soval, borssal fuszerezzuk. (csipet cukrot
is adhatunk hozza)
3. A halat megkenjuk a rukolas-citromos vajjal, ratesszuk a vekonyra karikara vagott lime-t,
es forro sutobe dugjuk. Sutes kozben a citromos vajjal meg 1x lekenhetjuk, ha eppen
maradt meg, es keszre sutjuk. A felretett friss rukolaval talaljuk.
A recept cimen modositanom kell, es be kell, hogy valljak valamit: SOHA nem sikerult meg voros marnat grilleznem :-)hahha - abbol az egyszeru okbol kifolyolag, mert a voros marna husa ossze-vissza torik, hullik. Pedig probaltam mar alufolian, begongyoltem szolo levelbe, csinaltam en azzal mar mindent..... szoval a mostani ebed is a suto bekapcsolasaval indult....
Ez a vajas-rukolas-citromos pac viszont nagyon izletes, ugyhogy egeszen biztosan masfajta hallal is tuti finom....
Hozzavalok:
Szemelyenkent 2-3 nagyobb voros marna
1 csokor friss rukola
1 citrom, 1 lime
2 gerezd fokhagyma
kb 5 dkg vaj, so, bors
1. A rukolat megmossuk, es nehany level kivetelevel nagyon aprora vagjuk.
A forro vizben megmosott citrom hejat nagyon vekony csikokra vagjuk, a
levet kifacsarjuk.
2. A vajat eppencsak felolvasztjuk, osszekeverjuk az apritott rukolaval, a citrom hejaval es
levevel, valamint az aprora vagott fokhagymaval. Soval, borssal fuszerezzuk. (csipet cukrot
is adhatunk hozza)
3. A halat megkenjuk a rukolas-citromos vajjal, ratesszuk a vekonyra karikara vagott lime-t,
es forro sutobe dugjuk. Sutes kozben a citromos vajjal meg 1x lekenhetjuk, ha eppen
maradt meg, es keszre sutjuk. A felretett friss rukolaval talaljuk.