Grillezett sajtos-kolbászos szendvics 98/1.
sponsored links
Ismét két kicsit nehezen összehasonlítható étel következik, de mindkettõ nagyon finom volt. Viszont hogy melyik a nyertes, az majd kiderül. Elõször jöjjön a szendvics, ezt vacsorára fogyasztottuk barátainkkal, friss zöldségekkel.
Hozzávalók:
4 szelet kenyér
5 dkg ír vaj
6 dkg füstölt kolbász
20 dkg sajt, valamilyen karakteres, kemény sajt durvára reszelve (pl.: cheddar)
1 piros kaliforniai paprika megsütve és lehéjazva
A szendvicshez megkenem az összes kenyeret kívül-belül vajjal. Az egyiknek a belsõ oldalára helyezem a srégen felszeletelt kolbászt és a sült paprikacsíkokat, ráhalmozok jó sok reszelt sajtot és rátapasztom a másik szelet kenyeret, majd jól összenyomom. Forró serpenyõben oldalanként 4-4 percig sütjük a szendvicseket (vagy melegszendvicssütõ grillezõ részében), majd amikor kész vannak akkor felszeletelem õket. Nagyon laktató :) Jó étvágyat!