Grillezett marinált cukkini
sponsored links
Kapásból 5 ötletem támadt, hogy mire kellene használnom. Tészta, grill szendvics, saláta, cukkinikrém, bruschetta. Mármint ha maradt volna, vagy ha tudnék eleget készíteni. Mindenesetre már ebbõl is látható, hogy nagyszerûen sikerült, erõsen ajánlom az elkészítését. Nagyon sajnálom, hogy egyetlen normális fotót sem sikerült róla készítenem, de nézzétek el, kérlek.
Ezt még a múlt héten készítettem, de azóta a most hétvégén is készült egy adag, de még abból sem lett semmi, csak üresen ettük grillezett húsokhoz, köretként. Illetve csak Zolinak megmutattam a végén, hogy mennyire jó, friss barna magos kenyeret tunkolni a cukkini után a tálban maradt olajba. Hasonló élvezetet nyújt, mint a cukkini maga. A "vidéki rokonoknál" töltöttük a hétvégét, és remek volt minden azt leszámítva, hogy szerintem egész hétvégén csak ettünk, egymás kedvére sütöttünk fõztünk, és még pizzériában is jártunk, de nem ettünk, hanem bemehettünk a konyhába pizzatésztát gyúrni, ami pártalan élmény volt. Majd beszámolok arról is, ha a vidéki rokonok megengedik, hogy közzétegyem a videót, mivel õk is szerepelnek a képeken.
A cukkinihez néhány általános javaslat. A grillezésnél ér serpenyõt is használni tûzhelyen, persze a faszenes megoldással egészen más végeredményt kapunk. Az ecettel érdemes játszani, mert más-más ízvilágot kaphatunk annak változtatásával. Elõször ...