Grillezett kecskesajt
sponsored links
Mi a titka a tökéletes grillezett kecskesajtnak? Hogyan varázsolhatjuk ezt a különlegességet az asztalunkra, 5 perc alatt?
Gondolom, kevesen készítenek rendszeresen kecskesajtot, akár ebben a megsütött formában, akár másként. Pedig egy jó kecskesajtból pofonegyszerû villámgyors vacsorát prezentálni, akár vendégeknek is. És a gyorsaság itt nem pusztán píár: ez tényleg nagyon gyorsan elkészül. (Olyannyira, hogy legutóbb egy adagot oda is égettem. :) )
Milyen a jó kecskesajt?
Illatos (kicsit kecskeszagú), és állagra kellõen szilárd. Azaz ha megnyomjuk, nem leveses. Szépen szeletelhetõ. Mi házi kecskesajtot szoktunk megsütni, nyilván ki kell tapasztalni, hogy a piacon kitõl érdemes venni.
Maga az elkészítés gyerekjáték. Nem kell hozzá semmi, csak egy serpenyõ. De tényleg.
- Olaj? Nem szükséges. Sem egyéb zsiradék - a sajt kellõen zsíros ahhoz, hogy ne ...