Grillezett kacsamájtorony
sponsored links
4 személyre:
0,50 kacsamáj
2 db alma (0,00 kb: 8 szelet)
0,15 vöröshagyma
0,15 liszt
só, frissen õrölt feketebors
0,5 napraforgó olaj
* A kacsamájat felszeleteljük, úgy hogy személyenként 2 db jusson mindenkinek. Majd frissen õrölt borssal megszórjuk. Közvetlen tálalás elõtt süssük meg vas serpenyõben, mindkét oldalát 4-4 percig.
* A tisztított vöröshagymát éles kés segítségével vágjuk fel, minél vékonyabb karikákra, majd óvatosan szedjük szét õket és forgassuk meg jól a lisztben. Forró bõ olajba süssük ki úgy, hogy jó ropogós legyen, azonban vigyázzunk a sütéssel, nehogy megkeseredjen. Szalvétára szedjük ki, hogy a felesleges olajt felszívja.
* Az almákat vágjuk ujjnyi vastag karikákra, a magházat távolítsuk el, majd vas ...