Grillezett hús
sponsored links
Ez is volt már többször a Válságkonyhán, de mivel nagyon egyszerû elkészíteni és nagyon hamar készen van, nem lehet elégszer közzétenni.
Egyébként sincs két egyforma grillhús, mert nagyon ritkán sikerül pont olyanra befûszerezni, ahogy a múltkor. Nálunk hétfõn és szerdán (tegnap) is ez volt ebédre. Hétfõn egy francia fûszerkeveréket használtunk, amiben a következõk voltak (már amire emlékszem belõle, mert a lökött férjem kidobta a tartóját): ánizs, napraforgómag, bors, petrezselyem, kömény, torma, oregánó. Lehet, hogy koriander is... :o( Majd késõbb pontosítom, úgy rémlik, hogy mielõtt elkunyiztuk a magyar felszolgálótól le is fényképeztem az üvegét.
Tegnap pedig simán só és fokhagyma volt rajta.
A trükk, ami az alábbi képen látszik is, a sütésben van.